Laminaat leggen is een kunst op zich. Het gaat erom dat het goed en aansluitend wordt gelegd in een mooi tijdsbestek. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw laminaat snel en goed wordt gelegd voor een goede prijs. Door deze ervaring kunt u jarenlang genieten van uw nieuwe laminaatvloer. Wij leggen niet alleen laminaat in woningen, maar ook in kantoren en bedrijfsruimtes.

Wel willen wij u erop wijzen dat indien wij uw laminaat of klikvinyl leggen, de te leggen ruimtes leeg en stofvrij dienen te zijn bij aanvang van de werkzaamheden en ontvangen wij gaarne een plattegrond.

Onze legservice is in verhouding met andere aanbieders van laminaat tegen een gegarandeerde vaste lage prijs.

Laminaat + ondervloer vanaf € 7,00 per m2

U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken, dit kan zowel telefonisch als per e-mail.

Het is ook mogelijk om laminaat te leggen als u het ergens anders heeft gekocht. Als u laminaat bij ons heeft besteld en dat graag gelegd wilt hebben kunt u dat aangeven door middel van het contactformulier op de website of door het telefonisch door te geven.

Legvoorwaarden :
1. De ruimte(s) waar laminaat gelegd moet worden dienen leeg, vlak (het verloop mag niet meer dan 2 mm per meter bedragen) en stofvrij te zijn. Oneffenheden in het vloeroppervlak groter dan 2 mm dienen te worden verwijderd. Laminaat wordt altijd +/- 10 mm van de wand of andere obstakels (dorpels e.d.) gelegd. Specifiek leggen zoals bv. ronde hoeken tegen meerprijs.
2. Indien de ruimtes niet leeg en stofvrij zijn worden voor het verplaatsen en stofvrij maken extra kosten in rekening gebracht.
3. Wij leggen uitsluitend laminaat / klik pvc wat nieuw in de verpakking zit of wat door ons geleverd is. Het leggen van eerder gebruikt laminaat is alleen mogelijk na overleg.
4. De ondergrond dient droog te zijn voordat er gelegd kan worden.
5. Bij nieuwbouw goed ventileren en eventueel stoken om eventuele vochtproblemen te voorkomen. Vochtmeting dient u zelf uit te laten voeren.
6. Besteld u zelf de ondervloer, laminaat en plinten zorg dan dat er voldoende aanwezig is. Hou wel rekening met minimaal 5% zaagverlies. Moeten wij later terugkomen om de opdracht af te maken, dan worden er extra kosten in rekening gebracht.
7. Het laminaat dient ten minste 48 uur op kamer temperatuur aanwezig te zijn in de ruimtes waar het gelegd moet worden om te acclamatiseren.
8. Bij betonnen vloeren dient altijd een vochtwerende folie te worden aangebracht, bij het ontbreken hiervan vervalt de leggarantie.
9. Bij het plaatsen van hoge plinten dienen eventuele aanwezige plinten van tevoren verwijderd te worden. Als u dit liever laat doen is dit ook mogelijk tegen meerprijs. Eventuele naden aan de bovenkant door schuine muren kitten wij niet af.
10. Blijkt bij aanvang dat het leggen niet mogelijk is, dan worden € 50,00 aan onkosten in rekening gebracht.
11. Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is op de afgesproken datum en tijd.
12. Heeft u nog vragen of opmerkingen over het leggen van de vloer stelt u die dan voordat er begonnen wordt.
13. Snij afval en overig afval wordt door ons niet meegenomen.
14. Indien u laminaat e.d. bij ons besteld wordt dit een paar dagen voor het leggen bij u afgeleverd. U dient dit dan wel zelf naar binnen te brengen.