BEZORGEN

Hoe gaat dit in zijn werk?

Opdrachten boven de € 500,00 worden in Nederland gratis bezorgd, behalve de Wadden eilanden, de kosten hiervoor zijn in overleg. Onder de € 500,00 bedragen de bezorgkosten € 50,00, Wadden eilanden en Belgie in overleg.

Uitzondering op de transportkosten zijn onze inloopmatten. Ook als u alleen een van onze ondervloeren nodig heeft. In dit geval zijn de transportkosten € 15,95.

Laminaatheld.nl werkt samen met diverse vertrouwde transportbedrijven door geheel Nederland. Op de dag van levering ontvangt u een track en trace code of kunt u bij onze transporteurs informeren op welk dagdeel uw bestelling wordt afgeleverd.

Uw bestelling wordt op vaste werkdagen bij u op de stoep afgeleverd, zo dicht mogelijk bij de deur of voordeur van een appartementen complex. U dient wel bij aflevering de goederen te controleren op uiterlijke beschadigingen en dit te vermelden op de vrachtbrief alvorens u deze tekent. Het materiaal dient u zelf naar binnen te brengen.

Uw bestelling wordt indien voorradig binnen 3 a 5 werkdagen afgeleverd.

BEZORGAFSPRAAK

Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt de chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor worden € 30,00 extra aan bezorgkosten in rekening gebracht.

BETALEN

U kunt vooruit te betalen via Ideal of bankoverschrijving. Heeft u geen laminaat of pvc nodig maar bv. alleen een ondervloer neem dan contact met ons op via e-mail, dan spreken wij een prijs af voor de verzendkosten in overleg.

RETOURZENDINGEN

Retourzendingen een week na afleveren worden niet in behandeling genomen. Bij retourzendingen wordt 80% terugbetaald mits onbeschadigd (alleen volle pakken laminaat). Retourzendingen van uitlopende produkten worden niet in behandeling genomen. Vrachtkosten van retourzendingen blijven voor rekening van de klant.

Let op !!!! Plinten, ondervloeren e.d. worden niet retour genomen.