LaminaatHeld.nl garandeert u de laagste totaalprijs voor uw laminaat, parket of pvc. Wilt u weten wat de scherpste prijs is van uw droomvloer ? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Nergens vindt u een lagere prijs voor uw complete vloer!

Wat moet u er voor doen?

Onze prijs is het bewijs. Toch een lagere prijs gevonden? Meld ons dat dan. Ondanks de dagelijkse vergelijking die wij uitvoeren, kan het zijn dat een andere webwinkel iets goedkoper is.  Mail ons de goedkopere offerte of een duidelijke printscreen van het winkelmandje. Wij zullen dit controleren en zo nodig u compenseren.

De laagste prijs garantie geldt alleen voor gelijke producten en metrages aangeboden door een Nederlandse (internet)winkel waarvan de offerte of aanbieding niet ouder is dan 7 dagen.

Profiteer nu van de laagste prijzen! Naast de laagste prijs biedt laminaatheld.nl ook de beste service en de snelste levertijden. Levertijden indien in voorraad binnen 3 a 5 werkdagen. Voorkom teleurstellingen en vraag nu uw vrijblijvende offerte aan via www.laminaatheld.nl